'Over het meisje achter de camera'

Wat gaaf dat u/jij op deze site kijkt! 

Mijn naam is Joanne, ik ben 18 jaar en ik ben ontzettend enthousiast over fotografie. Dit is begonnen toen ik op mijn 14e mijn eerste camera kocht en langzamerhand is deze hobby steeds groter geworden. Eerst waren het alleen vakantiekiekjes, later is dit uitgegroeid tot af en toe een vriendin op de foto zetten, en toen had ik opeens mijn eerste echte betaalde fotoshoot.  Ik vind het ontzettend leuk om shoots te doen, om samen met mensen een gezellige tijd te hebben, waar ook nog eens leuke foto’s uitkomen.

In het dagelijkse leven werk ik fulltime op (vooral) de broodafdeling bij de Albert Heijn en werk ik nog drie uurtjes per week bij Cafetaria de Molen. Dit doe ik omdat ik ervoor gekozen heb om niet na zes jaar lang school meteen door te gaan met studeren, maar om even een kleine pauze van leren te houden. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij de Albert Heijn, ook omdat ik genoeg vrijheid heb om ook af en toe een dag vrij te nemen, zodat ik bijvoorbeeld een fotoshoot kan doen. 

Gelukkig doe ik wel meer dan alleen maar werken. Zo spreek ik af met vrienden, ben ik een grote netflix-fan en probeer ik zoveel mogelijk tijd in fotografie te steken. Sinds bijna een jaar doe ik dit ook via mijn Instagram account (linkje ervan staat helemaal links bovenaan en ook links onderaan), waar ik ongeveer elke week een nieuw thema bedenk om foto’s over te maken. Dit is iets wat ik echt ontzettend leuk vind om te doen en waar ik ook heel erg enthousiast van kan worden. 

Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Neem contact met me op, of klik hier:

Lieve woorden

"We hebben genoten van de loveshoot die Joanne van ons heeft gemaakt! Het was echt ontspannen, al zijn wij allebei geen fan van op de foto gaan. Joanne heeft goede ideeën en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. We zijn ontzettend blij met het resultaat!"
Gerdine Kleermaker en Seth Leenman
Loveshoot
"Voor de verjaardag van mijn vriendin heb ik een fotoshoot gedaan bij Joanne. Wat was dat leuk! Er hing een hele ontspannen sfeer, en we konden lekker onze gang gaan. Joanne heeft leuke fotoideeën, en het resultaat is precies zoals we wilden. Aanrader!"
-
Vriendinnenshoot
Joanne maakt mooie foto's! Ze denkt mee en staat ook open voor andere foto ideeën!
Dieke Verkuijl
Familieshoot
Een shoot met Joanne is een goed idee, altijd. En dat zeg ik niet alleen omdat ze getalenteerd is, of omdat ze zo'n leuk mens is, het fijnste vind ik dat het zo chill is. Geen druk of hoge verwachtingen, ze probeert alles, blijft positief, staat open voor andere ideeën, moedigt aan en dat geeft een hele fijne sfeer om haar heen. En ik denk dat allemaal heel belangrijke eigenschappen zijn om de leukste, mooiste en spontaanste foto's te krijgen.
Hanna Koetsveld
Portret
Echt complimenten! Joanne zorgde tijdens het foto's maken voor een ontspannen sfeer, waardoor de fotoshoot zelf een leuke ervaring was. Daarbij zijn we ook nog eens heel blij met het eindresultaat! Verder werden alle gemaakte afspraken (op tijd) nagekomen. Kortom, we zijn dik tevreden!
Broer en zus, brother and sister, familyshoot, family, familie, familiehshoot
Femmy Koops
Familieshoot