Mijn werkwijze en mijn tarieven

Mijn werkwijze

Voor de shoot

Heel gaaf als u mij uw shoot laat doen! Het eerste wat we doen, is kijken wat voor shoot u wil en spreken we plaats en tijd af. 

Hierna stuur ik u tijdje voor de shoot een moodboard of een verzameling foto’s met verschillende ideeën die mij leuk zouden lijken voor de shoot. Hier hoor ik altijd graag over wat u hiervan vindt, zo komen we uit op een idee waar u tevreden mee bent.

Mocht u nu ergens een leuk idee tegenkomen, kunt u dit altijd naar mij doorsturen, graag zelfs! Ik hou ontzettend erg van eigen inbreng, ik ga dan kijken wat ik met dit idee kan doen.

 

Fotoshoot

Van de shoot probeer ik altijd een gezellige tijd te maken. Dat het meer is dan alleen even ergens staan, snel een lach op je gezicht, en door. Hierdoor hoop ik dat u na de shoot niet alleen de foto’s eraan overhoudt, maar ook leuke herinneringen. Ook zorgt dit er vaak voor dat u veel comfortabeler op de foto staat en je aan u echt kunt zien dat u het leuk had.

Ook is het altijd leuk als u dingen meeneemt. Ik probeer vaak zelf te denken aan bellenblaas bij bijvoorbeeld kinderen, maar als u zelf een leuk idee heeft,                 gewoon doen!

Na de shoot

Na de shoot stuur ik alle mooie foto’s door, de foto’s waarop iemand net even wat minder mooi staat, of waar net de helft zijn of haar ogen dicht heeft doe ik weg. Een (groot) deel van de foto’s die u binnenkrijgt heb ik ook bewerkt. De foto’s stuur ik door via wetransfer. Foto’s probeer ik altijd binnen drie weken door te sturen.

Ook krijgt u van mij altijd de vraag of het goed is als ik de foto’s deel op mijn social media. Ik vind het belangrijk dat u er echt achterstaat als ik een foto van de shoot deel, dit doe ik dus ook niet als u aangeeft dat u dit liever niet zou willen.

 

Als u vragen heeft, twijfel dan vooral niet om contact met me op te nemen!

Mijn tarieven

.
.
.
.

Paard en eigenaar, paard, paardenshoot, gouden uur

Portret:                                    €40,-

Loveshoot:                              €55,-

Kinderfeestje:                          €50,-

Groepen tot 5:                        €55,-

Groepen tot 10:                      €75,-

Grotere groepen:         vanaf €95,-

.
.
.
.

Paardenshoot, paard en eigenaar, paard

*dit is exclusief reiskosten

Bent u op zoek naar een fotograaf voor iets wat niet op mijn tarievenlijst staat? Neem contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Contact opnemen is altijd vrijblijvend!

Mijn algemene voorwaarden

Om toch te zorgen voor duidelijkheid, hier een aantal algemene voorwaarden. 

  • Reiskosten worden betaald door de klant, voor de shoot is hiervoor een bedrag afgesproken.
  • Er wordt tijdens de shoot of ervoor afgesproken of de foto’s gebruikt mogen worden voor mijn social media/website. Dit wordt niet zonder uw medeweten gedaan.
  • De foto’s mogen niet zonder vermelding van mijn naam of fotografie account op social media gepost worden.
  • Ik probeer de foto’s binnen drie weken op te sturen, dit doe ik via wetransfer. (Hiervoor heb ik uw mailadres nodig, het zou fijn zijn als u die al voor de shoot zou willen doorgeven.)