Foto’s aan de muur

Een van de dingen waar ik echt van kan genieten, is in de natuur zijn. Ik vind het heerlijk om een rondje te lopen door het bos of over de heide. Soms ga ik een ochtend wandelen met een vriendin of met mijn zus(je) om even bij te kletsen, maar ook vind ik het ook heerlijk om af en toe alleen te gaan. Ik vind het heerlijk om gewoon even rond te lopen, wat foto’s te maken of juist even helemaal niks te hoeven doen.

Dit helpt ook met mijn hoofd even leegmaken. Het kan soms voelen alsof ik alleen maar aan het doorrennen ben, juist dan vind ik het heerlijk om even een zo’n pauze te nemen. Elke keer weer als ik dan in het bos of over de heide loop, merk ik dat ik even vergeten was hoe mooi het is daar, daar word ik dan weer aan herinnerd.

Hierdoor zat ik al een tijdje eraan te denken om een foto hiervan op te hangen in mijn kamer, om hier vaker herinnerd aan te worden. Ik had nog geen concreet plan of een foto in gedachte die ik zou willen afdrukken. Nu heb ik pas wel een foto gemaakt waarvan ik merkte dat ik deze wel zou willen ophangen. Een tijdje geleden ben ik namelijk vroeg in de ochtend onderweg gegaan met mijn zusje om foto’s te maken van de opkomende zon. 

Landschap, natuur, mistig, landscape, fog, joannekleermakerfotografie

 

We liepen in de mist door de heide en door het bos, dit was echt prachtig. Hier kwamen wat foto’s uit waarvan ik wel meerdere zou willen ophangen, dus heb ik via mijn Instagram om hulp gevraagd, om mijn volgers tussen drie foto’s te laten kiezen. De reacties waren ontzettend fijn, want toen kwam er een foto uit, het grootste deel koos voor deze foto:

 

Ik had al een beetje rondgezocht waar ik dit zou kunnen doen en had nog geen beslissing gemaakt, tot ik een mailtje kreeg van studentendrukwerk.

joannekleermakerfotografie

Studentendrukwerk is namelijk niet alleen voor studenten, maar voor veel meer dan dat! Je kunt namelijk daar ook foto’s laten afdrukken op verschillende materialen.

Ik mocht er een van kiezen om uit te proberen en heb gekozen voor een foto op aluminium. Ik ben blij met deze samenwerking en met het resultaat. Op de foto links zie je hoe het is geworden, gaaf toch? 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *