Korte corona update

Ook ik heb besloten om even een kleine blogpost te maken over corona, en hoe ik daarmee omga. Jullie zullen ongetwijfeld dit genoeg mensen en bedrijven al zien doen en vandaag doe ik daar ook even aan mee.

Ik heb een tijdje geleden een shoot gedaan met Maninne, daarvan heb ik ondertussen de foto’s al gepost op mijn Instagram en zojuist ook op de site gezet (dus neem vooral een kijkje – http://joannekleermakerfotografie.nl/portfolio/maninne-april/)  Deze shoot hebben we gedaan in ‘corona tijd’ en hebben we dus ook op 1.5 meter afstand gedaan. Wij hebben vorig jaar al een fotoshoot gedaan samen, we hadden toen net pech met bewolking, dus hebben we toen besloten om gewoon later nog een keer te gaan. Na wat uitstellen konden we uiteindelijk nu, ook omdat het weer nu ook best wat meewerkte. We hebben in goed overleg besloten om de shoot wel te doen en ons zo goed mogelijk aan de 1.5 meter regel te houden, in plaats van het weer een tijd uitstellen.

Ondertussen is er weer een persconferentie geweest en mogen fotografen ook weer meer aan de slag gaan. Superleuk! Ik ben niet een fulltime fotografe en deed dus ook niet heel erg veel fotoshoots. Ik deed dit  ik meer af en toe en dat vond ik echt leuk om te doen. Nu het weer mag, zou ik daar ook graag mee door willen gaan.

Niet alles kan nu doorgaan. Zo mag (en wil) ik niet hele families op de foto zetten, maar alleen een gezin mag dan weer wel. Dus voor nu kun je als je op zoek bent naar een fotografe voor een portret, loveshoot of gezinsshoot contact met me opnemen, contact opnemen is natuurlijk geheel vrijblijvend. We kunnen dan even overleggen hoe haalbaar het is. Als het haalbaar is zouden we dan gewoon een datum kunnen prikken, lijkt me leuk!

Dit is voor nu even mijn update over corona, als er weer dingen veranderen kan ik dit natuurlijk altijd weer aanpassen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *