Nieuwe update

En daar was ik weer. De laatste dagen ben ik bezig geweest met onder andere mijn website updaten.

Deze keer heb ik een aantal kleine veranderingen gedaan in hoe het eruit zag. Verder heb ik ook mijn prijzen veranderd (ik ben van plan om hier binnenkort een blog over te schrijven) en heb ik wat nieuwe shoots toegevoegd aan mijn portfolio. Een van de veranderingen in hoe de site eruit ziet zijn de foto’s bij over mij. Deze zijn een jaar geleden gemaakt door JolijnLemstraPhotography, nog steeds ben ik erg blij met deze foto’s.

Verder heb ik een grote verandering gemaakt in mijn Instagram! Zo heb ik een nieuw account aangemaakt voor mijn vrij werk en ga ik op mijn fotografie account alleen nog foto’s plaatsen die wat meer gericht zijn op mijn fotoshoots en dergelijke. Dit account heet PicturesbyJoanne, dus wees welkom op een kijkje te nemen. (https://www.instagram.com/picturesbyjoanne/)

Ik vind het best moeilijk eigenlijk om bijvoorbeeld mijn website bij te houden. Wel ga ik proberen om dit wat regelmatiger te gaan doen en hier een plan voor te maken. Het lijkt me namelijk ontzettend leuk om meer actief te zijn op bijvoorbeeld mijn website, maar ook op mijn Instagram account.

Laat me vooral weten wat u/jij ervan vindt, ik ben benieuwd!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *