Shoot met Maninne

Jaaa, de shoot met Maninne staat online.

Wat was dit ontzettend leuk om te doen zeg. OOk al ging het niet helemaal volgens plan, toch zijn we ontzettend blij met de resultaten. Het plan was namelijk een shoot in het gouden uurtje, helaas kwamen er echt net een uur voor zonsondergang mega wolken onder de zon en hebben we die verder niet meer gezien. Dit was een kleine teleurstelling, maar mocht de pret niet drukken, dus zijn we wel gewoon doorgegaan met foto’s maken. Het was gewoon genieten om Maninne voor de camera te hebben, ze deed compleet haar eigen ding en dit was echt top. portrait

Toen ik voor het eerst voor de foto’s ging doorkijken werd ik gewoon meteen enthousiast. Dit is echt een heerlijk gevoel om te hebben & maakt het uitzoeken en bewerken nog een heel stuk leuker. Het uitzoeken mocht even duren, want ik moest uit de 550 foto’s mijn favorieten gaan kiezen, en wauw, dan komt de keuzestress toch even om het hoekje kijken haha.portrait

Alle foto’s heb ik ondertussen op mijn instagram gepost, dus nu is het tijd om de blog te posten. Ik hoop heel erg dat u net zo blij wordt van deze foto’s als ik (:   portrait

One Response

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *